İçeriğe geç

1 Nisan Retrosu Ne Zaman Bitiyor

Nisan 2024 retrosu ne zaman bitecek?

1-25 Nisan tarihleri ​​arasında Koç burcunda gerçekleşecek Merkür geri hareketinin burcunuz üzerindeki etkilerini inceleyin.

Retro hangi burçları etkiliyor 2024?

Bütünsel astrolog Duygu Demir diyor ki: Öncelikle Merkür’ün ne olduğunu ve ne işe yaradığını hatırlayalım: … 5-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burcunda gerçekleşecek olan Merkür gerilemesinde şunlar yaşanacak: … En çok etkilenecek burçlar: Başak, Balık, İkizler, Yay. … En çok etkilenecek burçlar: Aslan, Kova, Boğa, Akrep. Daha fazla makale…•6 Ağustos 2024

Retro ne zaman bitiyor Nisan?

1 Nisan – 25 Nisan arası. 5 Ağustos – 28 Ağustos arası. 26 Kasım – 15 Aralık arası. 4 Ağustos 2024

Retro etkisi ne zaman bitiyor?

Geriye dönük etkiler 30 Ağustos’ta tamamen sona erecek.

Retro’da ne yapılmaz?

“Merkür’ün geri gittiği 3 hafta boyunca hiçbir yenilik yapılmamalı, hiçbir anlaşma imzalanmamalı, hiçbir seyahate çıkılmamalı, hatta evden çıkılmamalı” gibi abartılı yorumlar, konuyu bilmeyen herkesi korkutuyor… Aslında bu dönemlerde sadece daha dikkatli olmak ve satır aralarını okumak gerekiyor, hepsi bu!

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Retroda ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak, zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında, bir süre için Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

Merkür retrosu neleri etkiler?

Merkür Gerilemesi ve Etkileri Merkür gerilemesi astrolojide önemlidir ve büyük çıkarımlara sahiptir. İletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunları ortaya çıkarır. Aşırı tepkiler, tartışmalar, kızgınlık ve ilgisizlik şikayetleri ortaya çıktığında, iletişim kopuklukları ve gerginlikler ortaya çıkar.

Retro ne demektir?

Moda terimi olarak, belirli bir döneme ait ve son yıllarda yaygın olarak kullanılan giyim ürünleri ve aksesuarlarının yeniden tasarlanması, üretilmesi, kullanılması ve popülerleştirilmesi anlamına gelir.

2024 Neptün retrosu ne zaman?

Neptün Retrosunun Anlamı 2024’ün en dikkat çekici astrolojik olaylarından biri Neptün’ün retro hareketidir. Neptün, 2 Temmuz’da Balık takımyıldızında 29°55′’de retroya başlar ve 7 Aralık’ta 27°07′’de düz döner.

Retroda eski sevgili döner mi?

Merkür gerilemesi sırasında doğum haritanızda herhangi bir etki varsa, eski şeyler geri dönebilir. Ancak, bir retroya bağlı olan eski sevginiz tekrar bir retroya bağlı olabilir, bu yüzden onu analiz etmeyi unutmayın.

Venüs retroda ne yapılmaz?

Bu dönemde yeni bir işe başlamanız veya bir işletme kurmanız önerilmez. Bir hazırlık dönemi olarak düşünülebilir ancak ciddi kararlar almamalısınız. Venüs’ün temsil ettiği alanlardan biri de güzelliktir. Venüs gerilemesi sırasında estetik ameliyat yaptırmanız veya yeni imaj denemeleri yapmanız önerilmez.

Retro ne zaman bitiyor Nisan 2024?

İnci Gücen, 1-25 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında etkisini hissedeceğimiz Merkür gerilemesini ve bu gerilemenin burçlar üzerindeki etkisini yazdı. Hayatlarımız bir film şeridi gibi hızla akarken ve zihnimiz düşünmeden bir saniye bile duramazken, durmamız, nefes almamız ve geçmişi düşünmemiz gerekiyor.

Retro neden insanları etkiler?

“Dünya’dan bakıldığında Merkür yörüngesinde ters yönde hareket ediyormuş gibi görünüyor.” Merkür’ün gerilemesi ile insanların ruh sağlığı arasında bir bağlantı olduğuna dair bilimsel bir kanıt olmasa da, Merkür’ün gerilediğine inanmak artan strese, gerginliğe ve kafa karışıklığına yol açıyor.

En yakın retro ne zaman?

Merkür’ün geri hareketi 2024’te dört kez gerçekleşecek. İlk eylem aslında 13 Aralık 2023’te başlasa da etkileri 1 Ocak 2024’e kadar sürecek. Diğer üç geri hareket 1-25 Nisan, 5-28 Ağustos ve 25 Kasım-15 Aralık arasında gerçekleşecek.

20 Nisan 2024’de ne olacak?

20 Nisan 2024’te Uranüs-Jüpiter kavuşumu: Büyük yenilenme. 20 Nisan 2024’teki kavuşum, kolektif bilinçte çığır açan değişikliklere işaret ediyor. Jüpiter ve Uranüs yalnızca 14 yılda bir buluşuyor.

24 Nisan retrosu hangi burç?

3-24 Nisan 2024 Koç’ta Merkür Retrosu: Oyuncak Dövüşü24 Nisan 2024

Plüton retrosunda neler olur?

Hayat yolculuğunda güçsüz olmaktan korkarlar. Başkaları tarafından aldatılma ve kontrol edilme korkusu, Pluto Retro’da doğan insanlar arasında yaygındır. Bu tür korkuları kendilerine saklama eğilimindedirler, bu düşünceleri açığa vurmanın onları savunmasız göstereceğinden korkarlar.

2024 hangi burcun yılı?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Buğday Tenli Escort